Cate ceva despre prietenie

Pentru ca tot ne apropiem de sarbatori si incet incet incercam sa intram in atmosfera pe care toti o asteptam cu nerabdare timp de un an, m-am gandit sa scriu cateva randuri despre prietenie.

Funny-Friendship-Quotes-HD-Wallpaper

Cu totii avem cunostinte, oameni pe care i-am cunoscut la o bere sau colegi de lucru, dar prieteni, ei…astia-s mai putini. Oamenii aia care iti asculta povestea desi au mai auzit-o de o mie de ori sau incearca sa te faca sa razi cand tu vrei sa plangi si pe care nu-i gasesti peste tot dar atunci cand ii avem  sa incercam sa tinem de ei.

Totul e mai placut cand ai cu cine sa imparti, zambete, ras isteric si zgomotos, lacrimi sau o portie mare de cartofi prajiti cu sos de usturoi  la un film cu Harry Poterr .

Sa incercam sa fim recunoscatori pentru prietenii, aia cativa, din viata noastra fara de care un concert de folk nu ar mai suna la fel sau ideea despre o noua masina a viitorului nu s-ar fi nascut .

Cred ca magia sarbatorilor de iarna, bucuria si toate indemnurile frumoase pe care le primim in aceasta perioada plina de lumini, ar trebui sa porneasca de aici, de la darul prieteniei si al iubirii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s